Pia Rondeel

Over mij

Ik (Pia) ben afkomstig uit het voortgezet onderwijs en heb daar veel ervaring opgedaan in uiteenlopende functies, zoals docent, teamleider, zorgcoördinator, decaan en vertrouwenspersoon.

Ik ben er daar achter gekomen dat het begeleiden van mensen mijn passie is. Als gestalttherapeut werk ik met hart en ziel samen met de cliënt om constructief te leren omgaan met verwarrende, moeilijke en verdrietige fasen van het leven en begeleid ik leerlingen binnen het voortgezet onderwijs.
Als coach begeleid ik docenten binnen het voortgezet onderwijs en ben ik gespecialiseerd in loopbaantrajectbegeleiding.

Ik ben freelance trainer geweest bij het CJG van de gemeente Haarlem (school gerelateerde trainingen voor jongeren binnen het voortgezet onderwijs) en de de Academie voor Integrale Menswetenschappen (SPSO).

De opleidingen relevant voor mijn werk als therapeut zijn: de opleiding tot schoolcounselor (HvA) en de opleiding tot Gestalttherapeut (Multidimens).

De afgelopen jaren heb ik de opleiding tot Zenleraar gevolgd. Dit heeft mij verder bij mijn kern gebracht. Door Zen is mij o.a. duidelijk geworden dat in de stilte het vertrouwen in het leven voelbaar wordt en het gevoel van liefde en dankbaarheid meer op de voorgrond staan.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door enthousiasme, zorgvuldigheid, warmte en betrokkenheid.

© 2024 Praktijk Hedel - All rights reserved.
Deze website is ontwikkeld door Vuewer

Privacybeleid Therapieovereenkomst